Våre tjenester
Vi elsker teknologi og tror at teknologi har kapasiteten til å løse flere av de største utfordringene vi ser i Afrika i dag.

Digitalisering

nClude digitaliserer husholdninger og landsbyer i distriktene i Sør Afrika. Versifiserte ambassadører kan effektivt samle inn essensiell informasjon om infrastrukturen omkring husholdninger, klinikker, skoler og andre offentlige bygninger i distriktene ved hjelp av vår teknologi.

API Integrasjon

Foretak som leverer slagkraftige og innovative løsninger kan søke om å integrere vår API i deres systemer, og dermed få tilgang til vår informasjons-database. Våre backend systemer tillater at vår data kan integreres med ulike applikasjoner og digitale enheter.

nClude sine prosjekter

Digitaliserings-prosjekt i uMlalazi

I januar 2020 vil nClude starte et nytt digitaliserings-prosjekt i regionen uMlalazi i Sør-Afrika. I løpet av prosjektet vil 44 000 husholdninger bli kartlagt og integrert i en data-plattform som gir full oversikt over infrastrukturen og leveforholdene i området. Data-plattformen vil benyttes av fylkes-administrasjonen for planlegging av utbedringer i området.

Navigasjons-system for nødetater i KwaZulu-Natal

nClude utvikler et full-integrert system for nødetater, samt et navigasjonssystem for navigering til landsbyene utenfor de store byene i Sør Afrika. Applikasjonen vil bli presentert for helsedepartementet i KwaZulu-Natal. Dette systemet vil i stor grad effektivisere navigeringen til avsidesliggende områder i regionen for nødetatene.

Kuloola - Hjemlevering av dagligvarer utenfor storbyene

Kuloola er Sør-Afrikas første digitale dagligvarebutikk i distriktene i Sør-Afrika. Kuloola benytter nClude sin API for navigering til husholdningene som allerede. Tilgangen på nClude sin informasjon gir Kuloola et unikt fortrinn i forhold til andre leverandører.

Andre tjenester vi tilbyr

Sammen med våre partnere tilbyr vi en rekke tjenester for å forbedre livene til menneskene som lever utenfor de store byene i Sør-Afrika. Kontakt oss i dag for å diskutere hvordan vi kan hjelpe din bedrift eller samfunn.

Programvare-utvikling
Mobilapplikasjon-utvikling
Prosjektledelse og ledelse av feltarbeidere
digitale og manuelle undersøkelser av feltarbeid
Datalagring, vedlikehold og trygg oppbevaring av data
Kartlegging av samfunn
Personlige GPS navigeringssystemer
Utvikling av GIS Shapefile filer
Personalized GPS Navigation systems
Nødknapper med GPS
Digitale dataplattformer med informasjon
Gå til kontaktside

©2019 nClude AS
Ved bruk av nettsiden akseperer du bruken av informasjonskapsler.

Til toppen